Osastot

Hälytysosasto

Hälytysosasto koostuu noin 35 miehestä ja naisesta. Hälytyksiin osallistuvilla henkilöillä on vähintään 18 vuoden ikä, kuntotestit suoritettu ja tarvittava peruskoulutus tehty hyväksytysti. Palokunnan päällystön muodostavat palokunnanpäällikkö, 2 varapäällikköä ja 5 yksikönjohtajaa.

Hälytysosasto »

Nuoriso-osasto

Nuoriso-osasto osallistuu aktiivisesti palokuntanuorten alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin. Joka kesä järjestetään kesäleiri alueellisesti tai valtakunnallisesti. Joka neljäs vuosi järjestetään palokuntanuorten valtakunnallinen leiri. Nuoret osallistuvat myös alueellisiin ja valtakunnallisiin palokuntanuorten kalustokilpailuihin, joissa myös menestystä on viime vuosina tullut mukavasti.

Nuoriso-osasto »

Varhaisnuorisoryhmä

Toiminta-ajatuksena on vapaapalokuntaharrastuksen aloittelu, sosiaalisten taitojen opettelu, itsetunnon tukeminen, myönteisen itsenäistymisen opettelu ja taitojen kartuttaminen leikinomaisen toiminnan avulla. Tarkoituksena on herättää lapsen kiinnostus VPK- harrastusta kohtaan, ja madaltaa kynnystä siirtyä aikanaan nuoriso-osastoon. Tarjoamme lapsille turvallisen ja valvotun tavan harrastaa.

Varhaisnuorisoryhmä »

Naisosasto

Naisosasto on perustettu 1876. Naisosaston toiminta koostuu huolto-, valistus-, tiedotus- ja koulutustoiminnasta.

Naisosasto »